5 Panel Caps

 

3 Artikel(en)

 

 

3 Artikel(en)

 1. Cayler & Sons Blunted 5 panel Cap Cayler & Sons Blunted 5 panel Cap

  Cayler & Sons Blunted 5 panel Cap

  € 34,95
  5 panel strapback van Cayler & Sons! ✓ Vandaag besteld? Vandaag verstuurd! Meer Informatie

 2. Cayler & Sons Budz n Stripes 5 panel Cap Cayler & Sons Budz n Stripes 5 panel Cap

  Cayler & Sons Budz n Stripes 5 panel Cap

  € 24,95
  5 panel strapback van Cayler & Sons! ✓ Vandaag besteld? Vandaag verstuurd! Meer Informatie

 3. Crep Protect - Ultimate Rain & Stain Resistant Barrier Crep Protect - Ultimate Rain & Stain Resistant Barrier

  Crep Protect - Ultimate Rain & Stain Resistant Barrier

  € 13,99
  Modder, regen, ketchup, noem het maar op... Je nieuwe cap is blootgesteld aan allerlei gevaren. CREP PROTECT bied je nu de ultieme beschermings- spray. Het is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat je pet regen en vuil afstotend wordt. Met een inhoud van 200 ml kun je jouw nieuwe pet tot wel 15 keer insprayen! Meer Informatie

 

3 Artikel(en)

 

 

3 Artikel(en)

Wat is een 5 panel cap?

Een 5 panel cap is een verstelbare cap, aan de achterzijde vind je vaak een een druk -sluiting of een zogenoemde strapback -sluiting. De strapback -sluiting is vaak gemaakt van leder of kunsttof. Door de verstelbaarheid kun je elke 5 panel cap daarom perfect op maat maken voor de ideale pasvorm. 5 Panel caps hebben vaak een lagere fit in tegenstelling tot hun "grote broer" de Snapback. De naam 5 panel is gemakkelijk te verklaren, de basis van deze caps bestaat namelijk uit 5 panelen. Trucker caps en andere type petten worden vaak verkocht met een voor -gebogen klep, maar 5 panel caps hebben dit niet. Het is ook niet de bedoeling om de klep te buigen, deze moet namelijk vlak blijven met het dragen. 

Waarom zou je een 5 panel cap willen?

 • • De laatste jaren zijn 5 panel caps echt in de mode, ook worden ze door beroemdheden in binnen- en buitenland gedragen.
 • • De 5 panel caps hebben een ietwat lagere fit dan de Snapback en ze zijn daarom ideaal als je een niet al te groot hoofd hebt ;-).
 • • 5 panel caps hebben vaak een goede en eerlijke prijs.
 • • Door de strapback bevestiging aan de achterzijde kun je de cap naar wens verstellen.

Nieuwe cap kopen?

Bij CapKopen.nl hebben we een goede selectie merken gevonden en bieden we 5 panel caps die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn! Enkele van onze topmerken; Cayler & Sons,  Crooks & CastlesHYPEKING ApparelReell