Nieuw in ons assortiment zijn New Era petten!

De New Era petten zijn waarschijnlijk bij iedereen wel bekend. New Era is de uitvinder van de originele "Baseball Cap", het bedrijf ontwierp de eerste versie hiervan in 1932. New Era is de exclusieve producent van de officiële on-field-caps, gedragen door alle Major en Minor League Baseball-teams.
Populaire modellen van New Era op dit moment zijn:
  • New Era 39Thirty: De 39Thirty is de Baseball cap zoals deze al lang op dezelfde manier wordt gemaakt door New Era, dat betekent met een flexibele / rekbare band aan de binnenzijde waardoor de pet perfect naar je hoofd past, erg handig en zit super tijdens het sporten.
     
  • New Era 9Forty: De 9Forty petten zijn redelijk nieuw in het assortiment van New Era. Ze lijken in eerste instantie erg op de 39Thirty's, maar het overduidelijke verschil zit hem in de verstelbare strapback bevestiging aan de achterzijde. Ook deze pet kun je daarom goed op maat verstellen en heeft vanwege de strapback bevestiging met metalen clip een iets stoerdere en meer casual look.
     
  • New Era Trucker cap: De Trucker caps van New Era zullen we natuurlijk niet vergeten. Deze worden veelal uitgebracht met de welbekende logo's van de Los Angeles Dodgers (LA) en de New York Yankees (NY). De trucker caps van New Era hebben de kenmerkende mesh (gaas) basis en een snapback bevestiging aan de achterzijde. 



 

32 Artikel(en)

 

 

32 Artikel(en)

 

32 Artikel(en)

 

 

32 Artikel(en)