Het is zover... Jazeker "Throw Back Thursday"! De Von Dutch pet is terug.

Jij bent even helemaal vergeten wat dé trend van 2003 was? Hier is een korte uitleg: Von Dutch is het (bijna) vergeten merk achter de trucker caps die werden gedragen door een nog onschuldige Britney Spears, nog bekende Nicole Richie, en een knappe Tara Reid. Justin Timberlake deed trouwens ook gezellig mee met de trend en ook Ashton Kutcher en Jay Z werden verschillende malen gefotografeerd met een Von Dutch pet. Het succes lijkt voornamelijk te danken aan Christian Audigier die heeft geholpen met het in de markt zetten van, destijds, vernieuwende designs en kleuren.

 

Von Dutch cap kopen

 

Kort maar krachtig. Toen was het ineens afgelopen...

Maar, zoals met vele trends werd de Hype "Von Dutch" teveel voor iedereen. Als je in Nederland al de helft van de bevolking met een Von Dutch petje op ziet en er dan vervolgens op je zonnige vakantie in Salou ook op elke hoek mee wordt geconfronteerd dan houdt het op.

De comeback van Von Dutch

Na zo'n dikke 10 jaar in de schaduw te zijn gebleven, lijkt het merk zich opnieuw te positioneren. Ze hebben vorig jaar opnieuw een grote Brandstore geopend in L.A. en er worden zelfs alweer "bekende" personages (o.a. Kylie Jenner) met de Von Dutch caps gespot. Tijd voor ons dus om de caps weer naar Nederland te halen. We hebben een mooie selectie kunnen maken van iconische caps in toegangkelijke kleuren.

Ben jij er weer klaar voor?

Loop je graag voorop, ben je een beetje rebels en heb je een sterk iconisch gevoel neem dan eens een kijkje in onze shop.

 


 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.