AB Lifestyle - caps

AB Lifestyle - caps

Wie is AB Lifestyle

Opgericht in 2015, startte AB Lifestyle als AB Caps met het designen van hoge kwaliteit petten met voetballer Alexander Büttner als boegbeeld. Op dit moment bestaat het AB Lifestyle team uit een team van pro-atleten, dj's, fashion guru’s en innoverende ondernemers. Naast dat ze enkel caps produceren is AB Lifestyle zich de laatste tijd breder gaan richten om zich te ontwikkelen als "Lifestyle-brand". Naast de caps verkoopt AB nu ook t-shirts, zonnebrillen en rugzakken. Enkele bekende Nederlanders die vaak een AB pet of ander kledingstuk dragen zijn o.a.: Giel van StukTV, Rico Verhoeven (wereldkampioen kickbocksen), Andy van der Meijde en DJ Mental Theo. 

De AB caps

Bij CapKopen.nl hebben we voornamelijk Trucker caps van AB Lifestyle en daar zijn we trots op! Het doel van AB caps toen het werd opgericht was "het designen van luxueuze petten", dit luxegevoel kun je terug zien in de caps van AB Lifestyle, voornamelijk doordat elke cap van heel mooie kwaliteit is. Daarnaast zijn de designs vaak simpel en clean te noemen en in veel trendy kleuren beschikbaar. De Trucker caps met op de voorzijde het logo van AB Lifestyle, de zogenoemde "Retro trucker" zijn het populairst en hiervan zie je dan ook dat de keuze op dit moment het grootst is in onze shop. Ben je daarom op zoek naar een nieuwe AB cap dan vind je deze sowieso bij ons in de shop!

Trucker caps

AB Lifestyle verkoopt al ruim twee jaar hun befaamde Trucker caps. Maar er zijn ook nog een heleboel andere merken die mooie en goede kwaliteit trucker caps produceren. De beste merken vind je terug in onze shop, zo zijn we officieel dealer van de merken: Deus ex MachinaGoorin BrosBuddha to BuddhaDakineLacosteNena & Pasadena en New Era.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.