Cayler & Sons

Cayler & Sons

Cayler & Sons

CAYLER & SONS timmert sinds 2012 flink aan de weg en ze blijven al die tijd al trouw aan hun motto: “for true heads-by true heads". De caps van Cayler & Sons kenmerken zich voornamelijk door de opvallende teksten en prints, maar de laatste ontwerpen ze ook steeds meer caps met een "cleanere" look. De caps zijn altijd voorzien van een Cayler & Sons label en de driehoekige sticker op de onderzijde van de klep waarmee je de echtheid kunt controlen. We hebben de caps van Cayler & Sons al sinds begin 2013 in ons assortiment en daarom kun je er zeker van zijn dat je altijd een ruime keuze vindt in onze shop. 

Cayler & Sons snapback en curved caps

Cayler & Sons heeft voornamelijk Snapbacks en 5 panel caps in hun assortiment. Het laatste jaar zijn daar ook de curved caps aan toegevoegd (ook wel dad hats genoemd). Deze curved caps kenmerken zich door de gebogen klep. Enkele klassiekers die je vast wel kent van Cayler & Sons zijn de: Munchies snapback, Break Bread snapback en de Fuckin' problems snapbacks en curved caps. Check voor meer info: de site van Cayler & Sons. Of vraag het gewoon aan ons, want wij kunnen je zeker helpen met alles dat met Cayler & Sons caps te maken heeft!

Snapbacks

Bij CapKopen.nl hebben we niet alleen snapbacks van Cayler & Sons. Alle caps die te vinden zijn in de shop worden door onszelf op voorraad gehouden en verstuurd + je betaalt geen verzendkosten! Wil je een nieuwe Snpaback kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres we hebben een aantal mooie merken. Waaronder;  Crooks & CastlesDakineDeus ex MachinaHYPEKING ApparelNew EraOfficial Crown of Laurel en Reell.

 

6 Artikel(en)

 

 

6 Artikel(en)

 

6 Artikel(en)

 

 

6 Artikel(en)