Goorin Bros.

Goorin Bros.

Wie is Goorin Bros.

Het merk is opgericht in 1895 in Pittsburgh door Cassel Goorin, hij begon met het maken van hoeden die hij verkocht vanuit zijn paard en wagen. Rond 1920 namen zijn twee zoons het bedrijf over, zij hebben het bedrijf Goorin Bros. genoemd en zijn begonnen met het openen van winkels in heel Amerika. Al deze jaren is het bedrijf en het merk Goorin Bros. blijven groeien en nog steeds staat er een echte Goorin achter het roer van de onderneming, namelijk de achterkleinzoon van de oprichter. Inmiddels verkoopt Goorin dus ook internationaal hoeden en caps. Goorin Brothers houdt wel vast aan hun traditie van authentiek- familie vakmanschap.

De Goorin Bros pet in Nederland & België

Bij CapKopen.nl hebben we voornamelijk Trucker caps van Goorin en daar zijn we trots op! In 2014 waren we de eerste die de Goorin pet naar Nederland en België haalde, de laatste tijd zien we ze steeds vaker in de winkelstraten verschijnen. Aangezien wij al enkele jaren officieel retailer zijn van Goorin, kun je er zeker van zijn dat we altijd het nieuwste en grootste assortiment van Goorin caps hebben. Elk half jaar verschijnt er een nieuwe collectie van Goorin petten, en daarnaast zijn er altijd de "classics" van de animal farm collectie op voorraad, zoals bijvoorbeeld de Lone Wolf, de King en de All American Rooster. De Goorin petten worden ondertussen ook gedragen door veel voetballers, waaronder Sergi Roberto, Messi en Neymar.

Trucker caps 

Goorin Bros. verkoopt al jaren hun befaamde Trucker caps van de zogenoemde "Animal Farm collectie". Maar er zijn ook nog een heleboel andere merken die mooie en goede kwaliteit trucker caps produceren. De beste merken vind je terug in onze shop, zo zijn we officieel dealer van de merken: Deus ex MachinaBuddha to BuddhaDakineLacosteNena & Pasadena en New Era.

 

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 137

 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 137

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 137

 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 137

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4