Lacoste

Lacoste

Wie is Lacoste

Lacoste is een Frans kledingbedrijf, opgericht door René Lacoste in 1933. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoenen en onder andere parfum over de hele wereld bij een selecte groep van retailers. Daarnaast hebben ze zelf ook een heel aantal Lacoste "brand stores" in handen waarin altijd de nieuwste collecties worden geïntroduceerd. Oorspronkelijk is het merk ontstaan door zich te richten op het produceren van sportkleding, voornamelijk Tennis, maar inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldberoemd luxemerk voor zakelijke-, sport- en casual kleding. Het bedrijf wordt nog altijd geleid door de familie Lacoste zelf. Het hoofdkantoor van het merk Lacoste is gevestigd in Parijs.

De Lacoste pet, een onmisbaar accessoire

Wij zijn uiteraard fan van de iconische Lacoste pet. Simpel, strak en van perfecte kwaliteit. Lacoste is hierin, net als met de polo's, erg creatief met het bedenken van goede kleurcombinaties, terwijl het product (de pet) toch heel consistent blijft. Het logo, de welbekende krokodil, is vaak klein te vinden op de voorzijde van de Lacoste pet of aan de zijkant. Ons assortiment van Lacoste petten groeit elke week, houd dus de shop in de gaten! Een nieuwe Lacoste pet kopen doe je uiteraard bij CapKopen.nl.

Curved caps van Lacoste

Lacoste produceert voornamelijk Curved caps, deze zijn gemakkelijk te herkennen door de gebogen klep. Er zijn ook nog een heleboel andere merken die mooie en goede kwaliteit curved caps (ook wel Dad hats genoemd) produceren. De beste merken vind je terug in onze shop, zo zijn we bijvoorbeeld officieel dealer van de merken: Deus ex MachinaAB LifestyleBuddha to BuddhaCayler & Sons, DOPE, NVLTY London, KING Apparel en New Era.

 

18 Artikel(en)

 

 

18 Artikel(en)

 

18 Artikel(en)

 

 

18 Artikel(en)