New Era

New Era

De welbekende New Era pet

De New Era petten zijn waarschijnlijk bij iedereen wel bekend. New Era is de uitvinder van de "Baseball Cap", het bedrijf ontwierp de eerste versie hiervan in 1932. New Era is de exclusieve producent van de officiële on-field-caps, gedragen door alle Major en Minor League Baseball-teams. Populaire modellen van New Era zijn de 59Fifty, 39Thirty, 9Forty en de 9Fifty Snapback.

New Era pet met gebogen klep

De laatste tijd zien we de curved caps van New Era steeds steeds meer terrein winnen, ze worden zelfs vaker gedragen dan de Snapbacks die enkele jaren geleden nog de voorkeur hadden. De 9Forty petten zijn redelijk nieuw in het assortiment van New Era. Ze lijken in eerste instantie erg op de 39Thirty's, maar het overduidelijke verschil zit hem in de verstelbare strapback bevestiging aan de achterzijde. Ook deze pet kun je daarom goed op maat verstellen en heeft vanwege de strapback bevestiging met metalen clip een iets stoerdere en meer casual look. Ben je dus nog aan het twijfelen of je een cap wilt met een vlakke of gebogen klep, dan raden wij je de gebogen New Era pet aan. Voornamelijk de klassiekers van de New Era pet doen het goed. Zo hebben we bijvoorbeeld de petten met het New York Yankees logo "NY pet" en de petten van New Era met het Los Angeles Dodgers logo "LA pet". 

Baseball caps

Bij CapKopen.nl zijn we zelf ook fan van de New Era pet. Maar er zijn ook nog een heleboel andere merken die mooie en goede baseball caps produceren. De, wat ons betreft, beste merken vind je terug in onze shop, zo zijn we officieel dealer van de merken; Deus ex MachinaAB LifestyleBuddha to BuddhaCayler & SonsLacosteDOPENVLTY London en KING Apparel

 

43 Artikel(en)

 

 

43 Artikel(en)

 

43 Artikel(en)

 

 

43 Artikel(en)