NY petten & LA petten

New Era pet

Het merk New Era is al vele jaren een bekende speler in de markt voor caps en petten. Wat vele niet weten is dat het merk de Baseball cap zelfs als eerste op de markt heeft gebracht in 1932. Destijds werden de caps exclusief geproduceerd voor de Baseball teams in Amerika. Fans van de Baseball teams gingen de caps ook dragen en dit zorgde ervoor dat New Era een steeds groter publiek bereikte. In Nederland gaat het niet eens zozeer om de Baseball teams die New Era vertegenwoordigd, maar de caps van de New York Yankees en de Los Angeles Dodgers zijn merken op zichzelf geworden.

NY pet (New York Yankees)

De New York Yankees caps zijn wel het meest bekend, ookwel de NY pet genoemd. Deze caps zijn gemakkelijk te herkennen aan het beeldmerk van de NY Yankees dat vrijwel altijd op de voorzijde van de cap is afgebeeld. De petten zijn bij iedereen een geliefd accessoire, zo zie je de laatste tijd ook weer veel bekende Nederlanders er mee rond lopen zoals Lil Kleine en Stefan van StukTV.

LA pet (Los Angeles Dodgers)

De Los Angeles Dodgers zijn een goede opvolger en de LA petten zijn bijna net zo populair als die van de Yankees. De Los Angeles Dodgers is een Amerikaanse honkbalclub uit Los Angeles, Californië. De club bestaat al sinds 1883 en ze hebben altijd het zeer herkenbare LA logo op hun petten staan.

 

16 Artikel(en)

 

 

16 Artikel(en)

 

16 Artikel(en)

 

 

16 Artikel(en)