Trucker Caps

 

4 Artikel(en)

 

 

4 Artikel(en)

 1. Nena & Pasadena trucker pet Stronger - white

  Nena & Pasadena trucker pet Stronger - white

  € 29,95
  De Stronger trucker pet van Nena & Pasadena, exclusief in Nederland bij CapKopen.nl ✓ Vandaag besteld? Vandaag verstuurd! Meer Informatie

 2. AB cap Retro Trucker - The Paint - White

  AB cap Retro Trucker - The Paint - White

  € 40,00
  Witte AB Lifestyle Trucker pet met verfspetters en het AB Cap logo ✓ Vandaag besteld is Vandaag verstuurd! Meer Informatie

 3. DEUS Julio Trucker cap - Beige

  DEUS Julio Trucker cap - Beige

  € 34,95
  Beige DEUS ex Machina pet, met een ovaal Deus logo. ✓ Vandaag verstuurd! Meer Informatie

 4. New Era NBA Felt Patch LA Lakers - White New Era NBA Felt Patch LA Lakers - White

  New Era NBA Felt Patch LA Lakers - White

  € 30,95
  Witte New Era pet, met een wit logo van de Los Angeles Lakers op de voorzijde. ✓ Vandaag verstuurd! Meer Informatie

 

4 Artikel(en)

 

 

4 Artikel(en)

Wat is een Trucker cap?

Een Trucker Cap is een verstelbare cap, aan de achterzijde hebben de caps een druk sluiting. Een Trucker cap kun je daarom perfect naar wens instellen. De klep van de Trucker cap is vaak gebogen (rond). Het ontwerp van een trucker cap is vergelijkbaar met die van een baseball cap. Maar waar baseball caps volledig worden gemaakt van katoenen stof, is het voorste gedeelte van een Trucker cap vaak van schuim en de rest is van kunststof gaas (mesh) voor ventilatie. De druksluiting aan de achterzijde van de trucker pet zorgt ervoor dat ze allemaal "one size" zijn. In deze categorie springt de Deus pet er toch wel uit, omdat deze ongekend populair is geworden de afgelopen jaren.

De voordelen van een trucker cap:

 • • Doordat het grootste gedeelte van de cap een mesh- basis heeft (gaas), is het een "luchtige" pet en daarom fijn om bijvoorbeeld te gebruiken met sporten.
 • • De laatste jaren zijn Trucker caps helemaal in de mode en daarom te dragen bij bijna elke gelegenheid.
 • • Trucker caps hebben vaak een goede en eerlijke prijs.
 • • Door de druksluiting bevestiging aan de achterzijde kun je de cap naar wens verstellen en past deze daarom bijna altijd.

Trucker caps bij CapKopen.nl

Bij Cap Kopen hebben we Trucker caps van de beste merken, we hebben alle caps zelf op voorraad en je betaalt lage verzendkosten in onze shop! Doordat het grootste gedeelte van de Trucker cap een mesh- basis heeft (gaas), is het een "luchtige" pet en daarom fijn om bijvoorbeeld te gebruiken met sporten. We zijn zelf groot fan van Trucker caps en daarom hebben we een aantal mooie merken in onze shop. Waaronder; Deus ex Machina, Goorin bros., AB Lifestyle, Buddha to Buddha, Dakine, Djinn's, Lacoste, New Era en Nena & Pasadena.