Crep Protect - Ultimate Rain & Stain Resistant Barrier

Crep Protect - Ultimate Rain & Stain Resistant Barrier

€ 14,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Product Code: CREP01

Merk: Nee

Modder, regen, ketchup, noem het maar op... Je nieuwe cap is blootgesteld aan allerlei gevaren. CREP PROTECT bied je nu de ultieme beschermings- spray. Het is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat je pet regen en vuil afstotend wordt.

Met een inhoud van 200 ml kun je jouw nieuwe pet tot wel 15 keer insprayen!

De eenvoudig te gebruiken spray is de perfecte vuil blocker, het creërt een, onzichtbaar, beschermend schild op alle ondergronden.
Sneakers of caps die zijn ingesprayd met CREP PROTECT en die vuil worden door bijvoorbeeld; cola, ketchup en modder kunnen eenvoudig worden afgespoeld met water. Ze zien eruit als nieuw zonder dat je steeds extra voorzichtig moet zijn.

Goed om te weten:


Hoe gebruik ik de spray?
1. Spuit gelijkmatig en intensief de buitenkant van je cap in.
2. Laat de spray 20-30 minuten intrekken.
3. Herhaal het insprayen nog twee keer voor een volledige bescherming, dit heet ookwel de basisbehandeling (de eerste keer dat je de cap insprayt).
4. Wil je de cap na een tijd opnieuw behandelen dan volstaat éénmaal insprayen.

Is de spray veilig?
Het onderzoek en ontwikkelings -team van CREP PROTECT hecht het grootste belang aan de veiligheid van het product en de bescherming van de consument. Alle CREP PROTECT producten zijn uitvoerig getest. Volg altijd de instructies op het etiket voor veilig gebruik. Zoals bij elke spray, zorg ervoor dat je de spray niet inademt en niet in je ogen krijgt. Het product kun je het best gebruiken in een goed geventileerde ruimte of buiten.

Kan ik de spray gebruiken op alle materialen?
Je kunt CREP PROTECT gebruiken op alle caps van: textiel, leer, suède, nubuck, nylon, linnen, katoen, synthetisch, vinyl of rubber. De impregnering is onzichtbaar na droging. Met lakleer, kunstleer en andere gevoelige oppervlakken, kun je de spray het best eerst testen op een klein gebied voor compatibiliteit en kleurechtheid.

Hoe lang werkt CREP PROTECT?
Na de eerste grondige impregnering, kun je enkele weken vooruit. Als je je sneakers en petten erg vaak draagt, adviseren wij een opfrisbeurt na 3-4 weken. Als je merkt dat water geen druppels meer vormt, dan betekent dit dat de spray bijna is uitgewerkt en dat ook vuil in staat om door te dringen tot de stof. We adviseren dan je pet te reinigen en opnieuw in te sprayen. Als je caps in een kast ongebruikt worden gelaten, dan zal de werking minstens 1 jaar duren.

Hoe veel petten kan ik hiermee beschermen?
Ëén spuitbus CREP PROTECT is genoeg voor een basisbehandeling (3 keer geheel insprayen) van 4 à 5 caps. Heeft je pet al een basisbehandeling gehad, dan kun je met een volle spuitbus de pet nog zeker 15 keer insprayen om de bescherming te behouden.
Type cap Snapback, Strapback, Fitted, Flexfit, 5 Panel , Trucker cap, Curved / Dad cap
Klep Nee
Grootte Nee
Merk Nee