Verzending en betaling

Verzending & Betaling


Verzendkosten

Wij versturen je cap bij een bestelling boven de €50,- gratis!


Levertijden

Cap Kopen zorgt ervoor dat je bestelling binnen 1 werkdag wordt verzonden. DPD heeft daarnaast de verantwoordelijkheid om het pakket zo snel mogelijk bij je af te leveren, 99% van de gevallen zal dit de werkdag erna zijn.

Cap Kopen levert caps naar Nederland, Belgie en Duitsland. Het kan zijn dat een levering naar Duitsland 1 werkdag langer duurt dan leveringen naar Nederland en Belgie.

 

Je kunt uitgaan van de volgende standaarden die wij gebruiken voor de verzending van de Caps:  

 Besteld op of voor:                         bij DPD in ontvangst                      Dag van levering                  
 maandag 16.00 u.  maandag  dinsdag
 dinsdag 16.00 u.  dinsdag  woensdag
 woensdag 16.00 u.  woensdag  donderdag
 donderdag 16.00 u.  donderdag  vrijdag
 vrijdag 16.00 u.  vrijdag  zaterdag
 vrij na 16.00 u., zat of zondag  maandag  dinsdag

 

Cap Kopen kent verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van je bestelling: 

PayPal / Credit Card

Je betaalt electronisch via PayPal. Je betaalt met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoef je geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Bancontact / Mister Cash 

Speciaal voor onze Belgische klanten werkt Cap Kopen met Mister Cash. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd, aangesloten banken zijn o.a.: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart, maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking. De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: het invullen van gegevens en kaartnummer. In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren. Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact/Mister Cash

SOFORT Überweisung

Unsere deutschen Kunden können zahlen mit dem beliebtesten E-Payment-Systeme Deutschlands.
So funktioniert's:

  • Bestelldaten überprüfen und mittels SOFORT Überweisung bei Ihrer Bank eine Überweisung starten.
  • Dazu mit Ihren gewohnten Online-Banking-Daten anmelden und die Zahlung bestätigen. Ihre PIN und TAN werden nicht gespeichert!