Buddha to Buddha

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha, iedereen kent ze wel van hun mooie en unieke sieradenlijn. Al in 1994 lag daar het eerste ontwerp voor een eigentijdse armband, tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse en internationale fashionscene. Alle sieraden van Buddha to Buddha worden nog steeds ambachtelijk (met de hand) gemaakt in Bali. Naast het maken van unieke en perfecte kwaliteit producten vindt Buddha to Buddha het belangrijk dat hun sieraden en kleding stoer zijn en zowel te dragen als man of vrouw (unisex). 

Buddha to Buddha petten

Het Amsterdams lifestyle merk, heeft sinds kort ook caps opgenomen in hun assortiment. Natuurlijk hebben wij de Buddha to Buddha pet toegevoegd in onze shop! Je ziet de Buddha to Buddha pet overal in het straatbeeld in Nederland verschijnen en dat is mooi, want dat betekent dat het merk het assortiment steeds verder zal uitbreiden. Als een van de grootste online shops voor Buddha to Buddha petten zorgen we dat we steeds de nieuwste collectie op voorraad hebben, voor de beste prijs! Je kunt er vanuit gaan dat we je nieuwe pet binnen één werkdag versturen nadat je een bestelling hebt geplaatst, afgesproken!

Trucker caps 

Buddha to Buddha richt zich voornamelijk op de Trucker cap.  Onze shop heeft in Nederland het grootste aanbod aan trucker caps en daarom vind je heel wat merken terug in onze webwinkelbijvoorbeeld: Goorin bros.AB LifestyleDeus ex MachinaDakineLacosteNena & Pasadena en New Era.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.